Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden blijft gesloten t/m dinsdag 28 april 2020

De door het kabinet genomen maatregelen om COVID-19 te bestrijden hebben er twee weken geleden toe geleid dat wij de deuren van ons hotel moesten sluiten t/m maandag 6 april 2020. 
De maatregelen die vanavond zijn aangekondigd vragen helaas om een verlenging van die periode. Daarom zijn wij genoodzaakt om opnieuw een zwaar besluit te nemen: 
Hotel Sassenheim - Leiden blijft in ieder geval gesloten t/m dinsdag 28 april. 

Onze receptie is dagelijks bereikbaar op het mailadres receptie@sassenheim.valk.com

Vooralsnog zullen wij op woensdag 29 april 2020 onze deuren heropenen, maar uiteraard volgen wij hierin de adviezen van de overheid en het RIVM.

Voor nu wensen wij u en uw naasten een goede gezondheid toe en wij hopen u snel weer te kunnen verwelkomen! Pas goed op uzelf en op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Ab & Christa de Bruijn
Directie Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

 

Eerdere berichten:

 

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden sluit deuren t/m 6 april 2020

De door het kabinet genomen maatregelen om COVID-19 te bestrijden hebben verregaande gevolgen voor de hele samenleving. Ook voor ons, als hotel, is de impact gigantisch.

In 2020 bestaat Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden 50 jaar. 50 jaar waarin we veel hebben meegemaakt. Sinds de opening in 1970 is het hotel geen dag gesloten geweest. Toch zullen wij nu, voor het eerst in deze 50 jaar, onze deuren moeten sluiten. Een besluit dat ons zwaar valt, maar de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers en die van u, onze gast, hebben voor ons de absolute prioriteit. 

Hotel Sassenheim – Leiden zal met ingang van vrijdag 20 maart 2020 gesloten zijn. U kunt ons dagelijks tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereiken via +31(0)252 219 019. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar sassenheim@valk.com; wij zullen uw mail dan binnen 24 uur beantwoorden.

Vooralsnog zullen wij op dinsdag 7 april 2020 onze deuren heropenen, maar uiteraard volgen wij hierin de adviezen van de overheid en het RIVM.

Voor nu wensen wij u en uw naasten een goede gezondheid toe en wij hopen u snel weer te kunnen verwelkomen! Pas goed op uzelf en op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Ab & Christa de Bruijn

 

Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen.

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat Van der Valk zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat Van der Valk voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.
Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar het hotel waar u de boeking heeft gedaan.

Met gastvrije groet,

Van der Valk Hotels & Restaurants