Feestdagen

Sinterklaas Live Cooking Buffet

Op zondag 1 december brengt Sinterklaas met zijn Pieten zoals elk jaar weer een bezoek aan Hotel Sassenheim-Leiden. Ook tijdens het Live Cooking Buffet zal Sinterklaas deze dag aanwezig zijn in ons sfeervolle restaurant 'Nest'.

Vooral voor de kleintjes belooft het een gezellige avond te worden. Er worden leuke activiteiten georganiseerd in onze speelhoek. En natuurlijk zal Sinterklaas de jongste gasten niet met lege handjes naar huis laten gaan...

Sinterklaas Live Cooking Buffet

Tijdens het Sinterklaas Live Cooking Buffet worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

Prijzen

  • Volwassenen: € 37,50
  • Kinderen (3 t/m 12 jr): € 17,50

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Tijd

  • Zondag 1 december vanaf 17.00 uur tot 21.30 uur

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om alvast een tafel te reserveren.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Voor het Sinterklaas Live Cooking Buffet kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.