Hotel met ontbijt

Geniet van een onvergetelijk verblijf in ons prachtige hotel met ontbijtdrie restaurants en heerlijke faciliteiten! Dankzij de centrale ligging, vlakbij historische steden Leiden en Den Haag en dichtbij het strand van Noordwijk en Katwijk, bent u binnen een mum van tijd op een van de vele leuke bestemmingen in de regio. Ook zijn wij een populaire bestemming voor bezoekers van de Keukenhof in Lisse, die hun bezoek aan het bloemenpark graag willen uitbreiden met een overnachting in een hotel met ontbijt mogelijkheden. 

Ontbijt bijboeken bij hotelkamer 

Wilt u een overnachting in ons hotel inclusief ontbijt boeken? Bij het reserveren van de hotelkamer kunt u het ontbijt al bij boeken, maar het is ook mogelijk om het ontbijt bij de check-in te reserveren. Wilt u voor iemand anders een reservering maken in ons hotel met ontbijt of bent u geïnteresseerd in andere of alle upgrade mogelijkheden? Bekijk onze upgrade pagina voor inspiratie! 

Bekijk upgrade mogelijkheden 

Roomservice  

Voor het ontbijtbuffet ontvangen we u graag in restaurant Nest! Bij een reservering voor ons hotel met ontbijt is Roomservice ook een optie, als u liever op de kamer wilt genieten van het ontbijt. Wij brengen een Roomservice fee van € 5,- per bestelling in rekening. 

U kunt Roomservice telefonisch bestellen bij de receptie via doorkiesnummer “9” vanaf de kamer, of via onze gasteninformatie-app.  

Hotelarrangement inclusief ontbijt 

Wilt u liever een verblijf boeken in ons hotel inclusief ontbijt én een heerlijk driegangendiner? Kijk dan ook eens bij onze hotelarrangementen en geniet van een volledig verzorgd verblijf in een van onze luxe hotelkamers met ontbijt en diner. Onze hotel arrangementen zijn vaak gebaseerd op halfpension, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.  

Bekijk arrangementen