Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Annemieke's Pluktuin

*Let op: Annemieke's Pluktuin is gesloten en zal weer worden geopend in 2022.

Pluk je eigen tulpen bij Annemieke's Pluktuin in Hillegom. De pluktuin is 3000m2 groot. Bloemen plukken is een bijzondere ervaring. Een leuk aandenken aan uw verblijf in de Bollenstreek!

Elk voorjaar staan er tulpen in vele kleuren in bloei en in de zomer is er een grote variëteit aan snijbloemen. Annemieke geeft u advies over hoe de bloemen te combineren zijn en verteld graag over haar bloemen en het bedrijf.

Tulpen worden eerst geplukt in de kas en vanaf begin april tot en met begin mei in het tulpenveld. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Openingstijden maart: maandag t/m zaterdag, 9.00 t/m 16.30. Openingstijden april: elke dag van 9.00 t/m 16.30.

Openbaar vervoer

Met bus nummer 50 kunt u vanaf NS Station Sassenheim richting de pluktuin reizen. Hier doet u ongeveer 40 minuten over. U kunt het beste uitstappen bij halte Bethlehemlaan in Hillegom. U stapt hier namelijk direct voor de pluktuin uit!

Parkeren

Het adres van de pluktuin is Haarlemmerstraat 15A, 2182 HA Hillegom. Met de auto kunt u gemakkelijk de pluktuin bereiken. Via de provinciale weg, de N206, bent u al in 20 minuten bij de pluktuin. Bij de pluktuin is voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren.

Fiets huren

Lekker op stap in de natuur? Huur een fiets bij de receptie van ons hotel en fiets in drie kwartier naar de pluktuin. Het is ook mogelijk om een gratis fietsroute op te halen bij de receptie. Zo kunt u genieten van de mooiste plekjes van de Bollenstreek. Meer weten over het huren van een fiets? Klik hier!

Arrangementen

Geniet van de speciaal samengestelde arrangementen die Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden voor u heeft samengesteld. Zo kunt u Annemieke's Pluktuin en-/of een fietsroute door de Bollenstreek combineren met een ontspannen overnachting in ons hotel.

De pluktuin is afhankelijk van het weer en seizoen. Blijf helemaal up to date en volg de Pluktuin op Facebook en bezoek haar website voor meer informatie!