Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Golfbaan Kagerzoom

Gelegen in het groene hart van de Randstad, in Warmond, pal aan de Kagerplassen ligt de 9-holes golfbaan van Golfclub Kagerzoom. Een typische polderbaan die zowel beginnende als gevorderde golfers veel plezier bezorgt. 

Openbaar vervoer

Vanaf bushalte Viaduct, Warmond, kunt u de bus nemen richting Leiden Centraal. Deze bushalte is op circa 7 minuten loopafstand gelegen vanaf ons hotel. Hierbij kunt u uitstappen bij bushalte Lommerlustlaan, Warmond. Vanaf hier is het nog circa 12 minuten lopen naar Golfclub Kagerzoom. Voor de exacte reistijden kunt u uw reis plannen via HTM

Parkeren

Binnen 10 minuten rijdt u al met de auto vanaf ons hotel naar Golfbaan Kagerzoom. Aan de golfbaan is een parkeerplaats gelegen met voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

Fietsen

Wist u dat wij ook e-bikes en gewone fietsen verhuren? Deze kunt u vooraf reserveren bij de receptie van ons hotel. Binnen 20 minuten kunt u per fiets de Golfbaan bereiken. Na te hebben gegolfd op de golfbaan kunt u nog een mooie route fietsen rondom ’T Joppe, wat behoort tot de Kagerplassen. Zo kunt u door middel van onze fietsen genieten van de prachtige omgeving!

Ontdek de omgeving

Naast een rondje fietsen om T’Joppe zijn er nog andere mooie locaties die u gezien moet hebben. Zo staat de Bollenstreek in de lente vol met prachtige bloemsoorten, wat het fietsen door de streek dan heel bijzonder maakt! Verder kunt u in de lente ook het grootste bloemenpark ter wereld bezoeken, namelijk de Keukenhof! Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan het strand van Noordwijk of Katwijk. 

Voor meer informatie over starttijden en tarieven, bezoek de website van Golfclub Kagerzoom!