Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn is gelegen in Noordwijkerhout, ongeveer 20 minuten rijden vanaf ons hotel. Golfbaan Tespelduyn beschikt over een 9 holes golfbaan met een lengte van maar liefst 1825 meter! Deze golfbaan wordt ook wel de Bloembollen-baan genoemd, vernoemd naar de prachtige omgeving waar de golfbaan zich bevindt. Door de unieke afslag vanaf de 23 meter hoge Terp kunt u de bloembollenvelden, wanneer deze in bloei staan (medio maart - mei), bewonderen. Een perfecte baan voor ervaren golfers, maar ook beginners kunnen hier terecht. Ook beschikt Golfbaan Tespelduyn over een restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijk kopje koffie met een royaal gevulde appelpunt, maar ook voor een heerlijke lunch of diner.

Openbaar vervoer

Vanaf bushalte Station Sassenheim kunt u de bus nemen naar bushalte Oostlaan, Voorhout. Hier kunt u overstappen op Arriva bus 57 richting Hillegom. Onderweg dient u over te stappen bij bushalte Corneliabrug, Noordwijkerhout. Vanaf hier is het nog circa 10 minuten lopen naar Golfbaan Tespelduyn. Voor de exacte reistijden kunt u gebruik maken van de reisplanner van de NS.

Parkeren

In circa 15 minuten bereikt u per auto al Golfbaan Tespelduyn. De golfbaan beschikt over een ruime parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren.

Fiets verhuur

Door iets langer dan een half uur te fietsen komt u op bestemming aan in Noordwijkerhout. U kunt bij de receptie van ons hotel gewone fietsen en e-bikes huren. Doordat Golfbaan Tespelduyn gelegen is in het hartje van de Bollenstreek, maakt dat het aantrekkelijk om op de fiets te vertrekken richting de golfbaan, want de omgeving is zeker de moeite waard om te ontdekken! Klik hier indien u meer informatie wil over het huren van een fiets of een e-bike.

Voor meer informatie over strarttijden, tarieven, en reserveringen bij Golfbaan Tespelduyn, klik dan hier

Bekijk ook de andere golfbanen die nabij ons hotel gelegen zijn, zoals Golf Centrum Noordwijk en Golfbaan Kagerzoom.

Geniet van verschillende arrangementen die ons hotel speciaal voor u heeft samengesteld! Zo bieden wij verschillende arrangementen aan waarmee u er heerlijk tussenuit kunt om te genieten van de prachtige omgeving van ons hotel.